2 Mayıs 2010 Pazar
LOKMAN HEKİM DEN GERÇEK HİMALAYA TUZUNUN ÖZELLİKLERİ VE DİĞER TUzu
Gönderen : ŞİFALI BİTKİLERLE DOĞAL TEDAVİ | Tarih:23/2/2010
GERÇEK HİMALAYA TUZUNUN ÖZELLİKLERİ:
*hakiki himalaya tuzuna diliniz değdirdiğinizde çok yoğun,çok keskin bir tuz tadı alırsınız.
*eğer dilinizi değdirdiğinizde ekşimsi bir tad geliyorsa dilinize ,bu gerçek himalaya tuz değildir.
* kaya tuzuda ekşimsi bir tada sahiptir.. kaya tuzuda çok faydalıdır ,ama himalaya tuzzunun yerini tutumaz.
*hakiki himalaya tuzunun içinde sanki kristal parçacıkları varmış gibi parlak olur.
*himalaya tuzu eritilmeden yemeklere kullanılmaz. eritilmiş himaya tuzzlu sudan 1 bardak sade suyun içine 1 kaşık ialve ettiğinizde,çok çabuk olarak,dibe çöker. diğer tuzla hazırlanan tuzlu su ,dibe çökmez ve yüzeyde kalır.
KAYNAK:kanal 7/ nur ertürk,lokman hekim ömer osman korkmaz
Benzer Yazılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder