2 Mayıs 2010 Pazar

LOKMAN HEKİM DEN GERÇEK HİMALAYA TUZUNUN ÖZELLİKLERİ VE DİĞER TUzu


Gönderen : ŞİFALI BİTKİLERLE DOĞAL TEDAVİ | Tarih:23/2/2010

GERÇEK HİMALAYA TUZUNUN ÖZELLİKLERİ:

*hakiki himalaya tuzuna diliniz değdirdiğinizde çok yoğun,çok keskin bir tuz tadı alırsınız.

*eğer dilinizi değdirdiğinizde ekşimsi bir tad geliyorsa dilinize ,bu gerçek himalaya tuz değildir.

* kaya tuzuda ekşimsi bir tada sahiptir.. kaya tuzuda çok faydalıdır ,ama himalaya tuzzunun yerini tutumaz.

*hakiki himalaya tuzunun içinde sanki kristal parçacıkları varmış gibi parlak olur.

*himalaya tuzu eritilmeden yemeklere kullanılmaz. eritilmiş himaya tuzzlu sudan 1 bardak sade suyun içine 1 kaşık ialve ettiğinizde,çok çabuk olarak,dibe çöker. diğer tuzla hazırlanan tuzlu su ,dibe çökmez ve yüzeyde kalır.

KAYNAK:kanal 7/ nur ertürk,lokman hekim ömer osman korkmaz

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder