2 Mayıs 2010 Pazar
04.03.2009 TARİHİNDE HERŞEY DAHİL PROGRAMINDA AHMET MARANKİ DEN
Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:4/3/2009
*kahvaltı sırasında mutlaka maydonoz,tere.roka,havuç gibi sebzeleri tüketin.
*1 adet haşlanmış patates yiyin
*yediğiniz her şeyin içine limon sıkarak tüketin.
*doğal olarak üretilmiş müsli tüketin. Müslinin içine süt değil portakal suyu koyun. İçine 1 kaşık bal ilave ederek tatlandırın.çocuklarında enerjisini yükseltir.sınava gierecek çocukalrın zihin açıklığına faydalı olur.
*peynirin keçi peynir olanını ve kaynatılarak üretilmiş olanını tercih edin.
*salam,sosis,sucuk gibi ürünlerin,doğal yetiştirilmiş,kuzu yada keçi etinden üretilmiş olanını yiyin.
*kahvaltıda siyah çay yerine yeşil çay,kekik çayı yada bitki çayı tüketin. Siyah çaydaki tanen maddesi özellikle çocuklarda demir eksikliğine neden olur ve vücudun bağışıklık sisteminin zayıflamasına neden olur
*kepeği alınmamış ekmek ve pirinç tüketin.
*ceviz,fındık,badem,çekirdekli kuru üzüm,1 adet yumurta gibi ürünlerden özellikle çocuklara mutlaka yedirilmeli.
*kahvaltıda ökse otu tüketmek çok faydalıdır.
*pestil,dut gibi doğal ve organik olarak hazırlanmış yiyecekler yiyin.
*turpu öğlen ve akşam yemekleri sırasında üzerine limon sıkarak yiyin.
*yağda kızartılmış patates ve yağda kavrulmuş başka ürünleri yemeyin ve yedirmeyin. Çünkü yanmış yağ kansorejendir.
*yemekler sırasında karbonhidratla proteini karıştırmayın. Etle-pilav,etle-patates bir arada tüketilmez. Hele ki yemeklerin hemen ardından şerbetli ve ağır tatlılar tüketenler şevkat tokatını yerler.tatlılar ya yemekten önce yenmeli ya da yemeklerden 1 saat sonra tüketilmelidir.
*her yemeğin ardından çay yerine mutlaka kahve için.
Benzer Yazılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder