KISA KISA-2
KABIZLIK İÇİN: Mürdüm eriği,incir,maydanoz,kereviz suyu,sinameke,mısır püskülü,
piren,kiraz sapı.
KANSIZLIK İÇİN: Kara üzüm,badem içi,keçi boynuzu,kuşburnu tozu
leblebi yoğurtta katılıyor.
ASTIM İÇİN KÜR: Üzerlik otu tohumu,1lt.suda kaynatıyoruz.
3dk. buharı buruna çekiliyor. 15 gün yapılıyor. 6 ay boyunca alerjik
hastalıklara karşı korunuluyor.
LAHANA KÜRÜ: Şeker hastaları,yüksek tansiyon,kolestrola karşı.Ayrıca
Zayıflamak için.
Bir tencerede kaynar suya beyaz lahana konuluyor. 7dk. kaynatılıyor.
Sabah ve akşamleyin yemekten önce 1 bardak içiliyor. Sabah içtikten sonra
buzdolabına konuluyor.Akşam yemekten 1 saat önce dışarı çıkarılıyor.
Ilık içiliyor.
SAÇIN PARLAMASI İÇİN: Elma sirkesi,papatya 10 dk. kaynatıp saça
sürülüyor. Streçle sar. Ilık suda haftada iki kere yıkanıyor.
KEPEĞE KARŞI: Elma sirkesi,zeytin,nane ve bal. Sivilce var ise limon suyu ekleniyor Streçle sar.Ilık suda haftada iki kere yıkanıyor.
ROMATİZMA VE KİREÇLENME İÇİN: Bal ve sirke karışımı haftada
bir dizlere sürülüyor.
MİGREN İÇİN: Biberiye çayını günde 3 defa, 1 ay boyunca kullanılacak.Ayrıca Aslan pençesi de(testere dişlisi olmıyacak,düz yapraklı olacak)kullanılabilir.
NOT: Bitkilerin raf ömrü 1 seneyi geçmiyecek.
SİNİR GERGİNLİĞİ İÇİN: Karabaş otu.
SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN:Karabaş otunun sapları 5-6 cm boyunda ağıza alıp çiğnenecek.
TÜYLENMEYİ ÖNLEMEK İÇİN: Taze nane 4-5 gr. tüketin.Ayrıca testere dişli Aslan pençesi çayıda çok iyi gelir.Hormonlarıda dengeler.
SEDEF İÇİN:Kurutulmuş siyah üzüm kullanın.
AĞIZ KOKUSU İÇİN: Taze maydanoz çiğneyip yutun.
KAYNAK: Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu ve Ahmet Maranki'nin TV konuşmaları.
0 yorum:
Yorum Gönder