26 Ekim 2010 Salı

Ender Saraç dan Kabızlık için kek tarifi



 Ender Saraç dan Kabızlık için kek tarifiMALZEMELER :

2 adet yumurta sarısı

1 fincan sıvı yağ
Tarçın
50 gr keten tohumu (az öğütülmüş)
50 gr yulaf ezmesi
Mürdüm eriği (İsteğe bağlı miktarda)
1-1.5 kahve fincanı şeker
Tam buğday unu (yeteri miktarda)

HAZIRLANIŞI :
Yumurtaları akından ayırın ve kek kabında iyice çırpın. Sıvı yağın içine tarçını ekleyip ayrı bir kapta çırpın ve yumurtanın içine katın. Diğer malzemeleri de ekleyerek normal bir kek hamuru elde edin ve 150-160 derecede pişirin.


NOT :
Keki 2 ince dilimden fazla yemeyin.

2133231407149303678 75503238739044156?l=endersarac diyet.blogspot Ender Saraç dan Kabızlık için kek tarifi

Popularity: unranked [?]

sponsorlu bağlantılar

Bu yazılarda ilginizi çekebilir

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder