17 Eylül 2010 Cuma

Ağız sağlığı tavsiyeleri

Ağız sağlığı category

Oruçta Ağız Kokusuna Çözümler

Ceviz ağız kokusu Oruçta Ağız Kokusuna Çözümler

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ramazanda Ağız Kokusu

Ramazan İslami takvimin dokuzuncu ayıdır. Tüm Müslümanlar için kutsal bir zaman olan bu ayda oruç tutulur. Sabah gün doğumundan akşam güneş batımına kadar hiç bir yiyecek ve içecek tüketilmez. Bu kutsal ayda yaşanan en büyük problemlerden birisi ise kötü nefes ve ağız kokusudur.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Halitosis Ramazanda Oruçluyken Ağız Kokusunu Giderme

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Hamilelikte ağız sağlığına dikkat

 Hamilelikte ağız sağlığına dikkat
 Hamilelikte ağız sağlığına dikkat

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ağız kokusunun önemli 4 nedeni

 Ağız kokusunun önemli 4 nedeni
 Ağız kokusunun önemli 4 nedeni

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

 Ağız kokusunun 4 nedenini biliyor musunuz?
 Ağız kokusunun 4 nedenini biliyor musunuz?

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ağız Kokusunu Önleme

Kendi ağız kokunuzdan rahatsızımı oluyorsunuz? İnsanlar sizinle konuşurken uzak durma ihtiyacı hissediyorsa hemen ilgili yerlere başvurup kokuya neden olan sorununuza çözüm aramalısınız.
Ağız kokunuzun kötü olduğunu anlamak zor değildir. Bir yakınızız veya eşinize sorarak örgene bilir veya tıbbi yardım alarak makineler aracılığı ile bunu örgene bilirsiniz. Bu işlem için geliştirilmiş kromatoğraflar ve özel sülfür monitörleri var bu cihazlar nefesin yapısını net olarak gösteriyor.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

moz screenshot 3 Ağızdaki Yaralar İçin Kırkkilit Otu Kürüaft a%C4%9F%C4%B1z+yaralar%C4%B1 Ağızdaki Yaralar İçin Kırkkilit Otu KürüProf. Dr. İbrahim Saraçoğlu Ağızdaki yaralar-aftlar için kırkkilit otu (atkuyruğu) kürünü tavsiye ediyor.
1 su bardağı kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı kırkkilit otu koyarak 2 dakika (daha fazla değil) kısık ateşte kaynatın.
Günde 1 veya 2 bardak tüketin.
uyarı: İçine tatlandırmak amacı ile başka bir şey koymayınız.
Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Kızıl Ağız Hastalığı Nedenleri

Yersinio isimli bakterinin neden olduğu bu enfeksiyon, genellikle bakterinin bulunduğu özellikle çiğ veya az pişmiş domuz ürünlerinin tüketilmesi sonucu ortaya çıkar. Ayrıca pastörize edilmemiş süt veya bakterilerin bulaştığı suların içilmesi de zehirlenme nedenleri arasında yer alır. Enfeksiyonun görüldüğü hayvanlarla temas da hastalığa neden olabilir.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder