Oruçta Ağız Kokusuna Çözümler
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle18 Ağu
Popularity: unranked [?]
Ramazan İslami takvimin dokuzuncu ayıdır. Tüm Müslümanlar için kutsal bir zaman olan bu ayda oruç tutulur. Sabah gün doğumundan akşam güneş batımına kadar hiç bir yiyecek ve içecek tüketilmez. Bu kutsal ayda yaşanan en büyük problemlerden birisi ise kötü nefes ve ağız kokusudur.
Popularity: unranked [?]
Ramazanda Oruçluyken Ağız Kokusunu Giderme
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle18 Ağu
Popularity: unranked [?]
Hamilelikte ağız sağlığına dikkat
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle30 Tem
Popularity: unranked [?]
Ağız kokusunun önemli 4 nedeni
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle1 Tem
Popularity: unranked [?]
Ağız kokusunun 4 nedenini biliyor musunuz?
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle1 Tem
Popularity: unranked [?]
AĞIZ KOKMASI(Şifalı Bitkilerle Ağız Kokusu Tedavisi)
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle1 Tem
Popularity: unranked [?]
Ağız kokunuzun kötü olduğunu anlamak zor değildir. Bir yakınızız veya eşinize sorarak örgene bilir veya tıbbi yardım alarak makineler aracılığı ile bunu örgene bilirsiniz. Bu işlem için geliştirilmiş kromatoğraflar ve özel sülfür monitörleri var bu cihazlar nefesin yapısını net olarak gösteriyor.
Popularity: unranked [?]
Ağızdaki Yaralar İçin Kırkkilit Otu Kürü
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle1 Tem
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Ağızdaki yaralar-aftlar için kırkkilit otu (atkuyruğu) kürünü tavsiye ediyor.
1 su bardağı kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı kırkkilit otu koyarak 2 dakika (daha fazla değil) kısık ateşte kaynatın.
Günde 1 veya 2 bardak tüketin.
uyarı: İçine tatlandırmak amacı ile başka bir şey koymayınız. Yazının devamını okuyun… »
Popularity: unranked [?]
Kızıl Ağız Hastalığı Nedenleri
Yazısı 2010 Ağız sağlığı kategorisi altında | yorum yok · Düzenle17 May
Yersinio isimli bakterinin neden olduğu bu enfeksiyon, genellikle bakterinin bulunduğu özellikle çiğ veya az pişmiş domuz ürünlerinin tüketilmesi sonucu ortaya çıkar. Ayrıca pastörize edilmemiş süt veya bakterilerin bulaştığı suların içilmesi de zehirlenme nedenleri arasında yer alır. Enfeksiyonun görüldüğü hayvanlarla temas da hastalığa neden olabilir.
Popularity: unranked [?]
0 yorum:
Yorum Gönder