30 Ocak 2010 Cumartesi

GEVEN OTU NUN FAYDALARI



GEVEN OTU
SÜTÜ COGALTIR:Geven otu nunkökü ve yabraklarını kaynatılıp bal ilave edilerek içilir.ve anne sütünü cogaltır.

TANSİYON :Geven otu tansiyonu ayarlar,kaynatılıp bal ile tatlandırılır ve içilir.

BAGIRSAK İLTİHABLARINA:geven otu bagırsak iltihabları için kaynatılıp ve bal ileve edilir çiçilir şifası cok tur.

MİDE İLTİHABKARINA :Geven otu kökü kaynatılır ve bal ilave edilir ve içilir cok faydalıdır.

SİYATİK AGRILAR: Geven otu siyatik agrılar için cok faydalıdır kökü ve yaprakları kaynatılır ve bal ile içilr.

ŞİŞ OLAN YERLERE LAPA ŞEKLİNDE KONUR.GEVEN OTU

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder