2 Mayıs 2010 Pazar

AHMET MARANKİ DEN HASTALILLARIN TEDAVİSİ İÇİN UYGULANCAK MASAJLA


Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:26/3/2009

hergün show tv de sabah kuşağında yayına gelen, sunuculuğunu alişan ve çağla şikel in yaptığı herşay dahil adlı programın 26.03.2009 tarihindeki konuğu kozmik bilim uzmanı prof.dr. ahmet maranki idi. maranki bu konuşmasında,bir  hastalıklağın tedavisindeki aşamaları anlattı. bunlardan birincisi bitki kürleri,diğerleri de şifalı taşlar,şifalı kokular ve refleksoloji tekniğiyle masaj yapmak.
bunların kımbine uygulanması ile hastalıkların tedavilerinin büyük oranda başarılı olduğunu anlatan maranki öncelikle migren tedavisi ile konuşmalarına başladı.
migren için tedavi:
migrene faydası olan bitkiler,sarı kantaron,kimyon,anason ve karanfil. bunlardan ister hepsinin karışımı ile,isterseniz ayrı ayrı kullanarak çayını demleyip için. bu bitkilerden çay yapılarak içildiğinde ,daha ilk günden tüm vücudunuzdaki olumlu etkilerini fark edeceksiniz.

yarım litre suyun içine 10 gr. sarıkantaron,5 er gram siyah kimyon yani kişniş,anason ve karanfil ilave edip 2-3 taşım kaynatın.içine bir tutamda papatya ilave edin. hergün iki bardak için.

bitki kürlerinin yanı sıra şifalı taşlardan da faydalanmak gerekir. migrenin şifalı taşı ametist tir.baş ve beyin bölgesinin kozmik rengi mordur.ametistte mor renkli bir taş olduğundan baş ve beyin bölgesine hitap eder. boynunuzda ametistten yapılmış bir kolye taşıyabilirsiniz.ayrıca mor renk moral veren ,stres ve sıkıntı gideren ve uykusuzluğa karşı etkili bir özelliğede sahiptir.evinizin uygun bir köşesinde kristal bir ametist taşı bulundurmanız ve sivri ucunun size doğru olması ondan gelen enerjiyi almanıza yardımcı olacaktır.
bitki kürleri ,şifalı taşlar ve kokulardan hariç birde tedavinin davamı olarak ta noktalarla masaj tekniği kullanılarak masaj yapılmalı. masaj noktalarına 5 er defa baskı yapılarak uygulanmalı. eldeki işaret parmağıyla baş parmağın birleşme noktasında 105 hastalığın birleşim yeri vardır. o kısma uygun şekilde baskı yapıldığında bir dolgunluk hissi varsa vücudunuzun herhangi bir yerinde bir rahatsızlık olabilir.
uygun noktalara bilinçli kişilerce yapılan masajların pek çok hastalığın tedavisinde çok olumlu sonuçlar verdiği bilinmektedir.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder