2 Mayıs 2010 Pazar

AHMET MARANKİ DEN ERKEN MENOPOZ İÇİN TEDAVİ AŞAMALARI


Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:26/3/2009

hergün show tv de sabah kuşağında yayına gelen, sunuculuğunu alişan ve çağla şikel in yaptığı herşay dahil adlı programın 26.03.2009 tarihindeki konuğu kozmik bilim uzmanı prof.dr. ahmet maranki idi. maranki bu konuşmasında,bir  hastalıkların tedavisindeki aşamaları anlattı.
Çocuğunuz  olmuyorsa,erken menopoza girmek üzereyseniz,adet düzensizliğiniz varsa, yumurtlama problemleriniz varsa...
1. KÜR:belli ölçülerde ;civan perçemi,aslan pençesi,adaçayı,at kuyruğu, çoban çantası,papatya karışımından 1 litre suyun içinde demleyin ve günde 2 sefer bu çaydan için. ayrıca
2. KÜR,:bu tip rahatsızlıklar için 1 soğanı kabuğuyla birlikte vurarak ezin ve oda sıcaklığındaki 1 litre suyun içinde 1 gece bakletin. bu suyu bir hafta 10 gün boyunca hergün hazırlayın ve için yukarıdaki rahatsızlıkların yanı sıra saç dökülmesine,sivilcelere,Ağız kokusuna çok faydalıdır. kanı termizleyici özelliği vardır.soğanı kaynatıp içerseniz çok daha etkili ve faydalı olur.

erken menopozun taşı; LAL taşıdır. kırmızı renkli bir taştır.bunun dışında kırmızı akik ve kırmızı mercan taşlarınıda kullanabilirsiniz.
kokusu; sedir ağacı kokusu ve karanfil kokularıdır.
uygulanacak masaj;elinizin baş parmağının iç kısmının ortasına bastırın. parmağın kenar kısmından bileğe doğru sıvazlayarak masaj uygulayın. ayaktaki doğru noktalara baskılar yaparak masaj uygulayın.ayak baş parmağının altının uç kısmından başlayarak 5 er saniyelik baskılaral parmak kenarlarından topuğa kadar masaj yapmakta omurilik ve sinir sistemine fayda sağlar.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder