2 Mayıs 2010 Pazar

LOKMAN HEKİM ÖMER OSMAN KORKMAZ DAN BİTKİSEL TEDAVİ KÜRLERİ


Gönderen : ŞİFALI BİTKİLERLE DOĞAL TEDAVİ | Tarih:10/11/2009

10 kasım 2009 tarihinde kanal 7 ekranlarında nur ertürk ün sunuculuğunu yaptığı programa konuk olarak katılan lokman hekim ömer Osman korkmaz yine bitkisel tarifler verdi.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENMESİ İÇİN KÖZLENMİŞ SOĞAN YİYİN:

Lokman hekim ömer Osman korkmaz ,soğanın asla kaynatıp suyunu içmeyin diyor. Çünkü içinde bulunan bir maddeden dolayı zararlı olacağını belirtiyor.

-Soğanı kabuğuyla birlikte közleyip ,(fırında da közlenebilir)yemekten önce ya da sonra ,ya da yemekle birlikte ,nasıl yemek isterseniz o şekilde tüketin.

Şeker hastalarına,romatizma hastalarına ve bütün gribal hastalıklara domuz gribi de dahil,şifalıdır.

Sık sık şehir değiştiren yani sık yolculuk yapanlar yorgunluk hissetmemek için közlenmiş soğan tüketirse şifalı olur.

-bağışıklık sistemini güçlendirmek için bir diğer besin de limondur. Limonu yıkayın ve kabuğuyla birlikte tüketin.DİKKAT:şeker hastaları limonun iç kısmını sakın yemesinler. Sadece kabuğunu tüketsinler. Ayrıca limonun çekirdeğini de sakın yutmayın. Zarar verici özelliği vardır.

düşük tansiyonlular kabuklu limon yemesinler. Daha çok greyfurt gibi şeyeleri tüketin.

-*yarım bardak su bardağı suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup hergün için. Bu karışım sizin bağışıklık sisteminizi güçlendirecek,kemik sağlığınıza faydalı olacak,karaciğer yağlanmasına faydalı,siroza ve hazımsızlığa karşı faydalı olacaktır.ayrıca domuz gribine karşı da oldukça faydalıdır.

-*Reflüsü olanlar her sabah kahvaltısında yediğniz zeytinlerin çekirdekleriniş atmayıp kahvaltının sonunda 1-2 yudum su ile En az 3 (7-8 yanye kadar olabilir)tanesinin  çekirdeklerini yutun. Bu uygulamayı peygamber efendimizin de uyguladığını söyleyen lokmana hekim, çekirdeklerin mide ve bağırsaklara zarar vermediğini,midenin çekirdekeri oldukça kolay hazmettiğini  de sözlerine ekledi.

-*en faydalı et kuzu etidir. Ancak böbrek hastaları kuzu eti değil,dana eti tüketmelidirler.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder